<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till VO Anestesi i Hudiksvall

Verksamhetsområde Anestesi omfattar enheterna operationsmottagning, anestesi, operation och intensivvård samt sterilcentral. Vi utför dygnet runt såväl planerade som akuta åtgärder inom anestesi- och operationssjukvård samt intensivvård. Tillsammans ger vi service till samtliga verksamheter vid Hudiksvalls sjukhus. Intensivvårdsavdelningen i Hudiksvall är en av landets modernaste. Centraloperation, Operationsmottagning, UVA och Sterilcentral kommer att under 2023 flytta in i nya lokaler.
Vi söker nu allmänsjuksköterska.

Vi erbjuder dig
Oberoende av vilken enhet och yrkesroll du söker:
• Individuellt schema och skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
• Omväxlande arbete mot olika specialiteter och goda utvecklingsmöjligheter
• Kompetenta och lösningsinriktade kollegor
• Tillgång till friskvårdsanläggning med fullt utrustat gym och gruppaktiviteter

Arbetsuppgifter

Som allmänsjuksköterska kommer du antingen placeras vid operationsmottagningen och arbeta med pre- och postoperativ vård eller som trainee vid intensivvårdsavdelningen. I din roll som allmänsjuksköterska kommer du bland annat:

• Arbeta med vården vid pre- och postoperativ enhet med patienter inom alla åldersgrupper.
• Säkerställa och handha den, för enheten, medicintekniska utrustningen
• Iordningsställa och administrera läkemedel utifrån generella direktiv eller specifika ordinationer

Oberoende av vilken enhet du placeras vid är uppdraget är ansvarsfullt, utmanade och ibland krävande, men framförallt roligt och meningsfullt. Samtliga yrkesroller inom VO anestesi arbetar med perioperativ vård eller intensivvård. Under särskilda omständigheter kan alla enheter också behöva tjänstgöra viss tid vid andra enheter inom VO anestesi i Hudiksvall.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är ett plus, om du har yrkeserfarenhet inom området och att du delar vår värdegrund:

•Professionalism och ansvar
•Respekt och ödmjukhet
•Öppenhet och ärlighet

Du har vidare ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Som person bör du vara trygg i din yrkesroll samt visa god samarbetsförmåga. Vidare ser vi gärna att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och att se möjligheter i förändringar. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. För oss är arbetsglädje och samhörighet inom arbetslaget viktiga pusselbitar för att vi ska kunna erbjuda patienterna den vård de behöver. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser mångfald som en styrka. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
Ingen erfarenhet krävs.