<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Trainee sjuksköterska till akutmottagningen i Gävle

Akutmottagningen är sjukvårdens ansikte utåt. Vi står beredda att ta emot alla patienter, oavsett sjukdom, dygnet runt, året om. Idag är vi ca 75 personer på akutmottagningen i Gävle och vi söker nu dig som vill bli en del i vårt fina team, och vill vara med att fortsätta utveckla vår akutmottagning framåt.

Vad kan vi erbjuda dig?
• Individuellt schema
• Arbetstidsmodell där du börjar 15,30 på kvällsturerna men får betalt från 14,00
• Goda utvecklingsmöjligheter med ett brett utbildningsprogram/fortbildning
• Generöst friskvårdsbidrag med tillgång till sjukhusets gym
• Företagshälsovård
• Stöd för synundersökning eller glasögon
• Personal-klubb
• Kompetenstrappa
• Mentor/Adeptskap
• Föreläsningar
• Scenarioövningar

Verksamhetsområde ambulans/akut:
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Ambulans/Akut i Region Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som sörjer för den prehospital- och akutsjukvården i länet. I verksamheten arbetar ca 400 medarbetare fördelat på elva ambulansstationer och två akutmottagningar. Verksamhetsområdet Ambulans/Akut bedriver akutsjukvård på två orter i regionen; Gävle och Hudiksvall. Verksamheten på Gävle akutmottagning omfattar, förutom verksamhetschef och tre vårdenhetschefer, cirka 140 medarbetare. Yrkeskategorierna innefattar sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, chefssekreterare, kvalitetssamordnare och driftledare.

Akuten i Gävle tar emot ca 51000 patienter per år och har ett stort upptagningsområde.
Vi har ett samarbete med primärvården där patienter som kommer till akutmottagningen blir bedömda av en sjuksköterska från akuten eller primärvården, för att sedan anvisas dit patienten bäst kan få hjälp.

Arbetsuppgifter

Arbetet på akutmottagningen är spännande, utvecklande och mycket lärorikt.
Du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats och ditt arbete då vi dagligen arbetar med förbättringar och lyssnar in medarbetarnas synpunkter, samt provar nya sätt för att kunna erbjuda patienterna bästa tänkbara vård.

På akutmottagningen arbetar du som sjuksköterska i team med undersköterskor och läkare inom olika specialiteter; kirurg, medicin, ortopedi, ögon, gyn, öron näsa hals och barn.
Vi har nu skapat möjlighet för dig som är mindre erfaren att kunna jobba hos oss. Vi har en utvecklingstrappa specifikt för trainee programmet i 4st trappsteg där vi gemensamt tar fram en individuell utvecklingsplan där vi satsar på dig och din fortbildning. Trappan innefattar hospitering på inom de olika klinikerna samt specialist områden. Vi har många utbildningar och föreläsningar samt regelbundna scenarioövningar. Som nyanställd erbjuds du en mentor som stöttar dig under och efter din introduktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för akutsjukvård och vill vara med och utveckla och driva akutmottagningen i Gävle till den bästa i Sverige. Du är utbildad sjuksköterska som nyss fått legitimation eller har arbetat en kort period som sjuksköterska.

Önskvärt/Kvalificerande är att du har erfarenhet av akutsjukvård i någon form, god förmåga att efter utbildning och trainee programmet är slut kunna göra bedömningar, prioriteringar och arbeta självständigt, samt att du har en mycket god samarbetsförmåga.