<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk mikrobiologi, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

På Klinisk mikrobiologi i Gävle har vi flera yrkeskategorier:
Legitimerade BMA, läkare, molekylärbiologer, och laboratorieassistenter. En doktorand är knuten till laboratoriet. Mikrobiologen har olika sektioner; odling, PCR/serologi och substrat. Vi är ett bra team som samarbetar över sektionsgränserna.

Vi som arbetar här är glada och omtänksamma och jobbar aktivt med att alla skall trivas.
Vi har gemensam provinlämning med Klinisk kemi och Transfusionsmedicin, som vi också delar lokaler med. Våra lokaler är relativt nyrenoverade.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är laborativt arbete med stora möjligheter till självständigt och professionellt arbete, och ett stort eget ansvarstagande. Vi arbetar i team för att på bästa sätt ta tillvara på allas kompetens.

Som Biomedicinskanalytiker hos oss kommer du kunna jobba med:
• Utodling
• Avläsning/slutavläsning
• MaldiTof
• Metodansvar
• PCR/serologi

Hos oss får du:
• Personligt anpassad introduktion, utifrån utbildning/erfarenhet och verksamhetens behov.
• Arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
• Individuell utvecklingsplan
• Delta i utvecklingsarbete

Laboratoriet har en modern maskinpark och ständiga förbättrings- och utvecklingsprojekt pågår. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att delta i utvecklingsprojekt. Meriterande är erfarenhet av klinisk mikrobiologi.

Kvalifikationer

Vi söker en flexibel och engagerad legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är empatisk och villig till att delta för att upprätthålla den goda stämning och sammanhållning som finns hos oss idag.

Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper och att du skall passa in i vår arbetsgrupp. En professionell attityd och en ödmjuk inställning ser vi som en självklarhet. Du har ett stort engagemang, samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och analytisk, har förmågan att kunna arbeta självständigt såväl som tillsammans med dina kollegor och är även intresserad av att bidra till verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbeten.

Har du erfarenhet av arbete på kliniskt mikrobiologiskt laboratorium är det meriterande, men inte ett krav.