<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vi söker sjuksköterska till familjeläkarjouren i Ljusdal

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Familjeläkarjouren ingår i verksamhetsområde Ljusdal och är en del av Ljusdal//Ramsjö Din hälsocentral. Verksamheten bedrivs dygnet runt och årets alla dagar.
Hos oss har varje medarbetare ett ansvar att aktivt vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt utgående från kundernas behov. Vilja att ingå i olika team är ett krav. I anställningen ingår att samarbeta och underlätta för andra

Inom verksamhetsområde Ljusdal finns ytterligare två hälsocentraler, Järvsö och Färila/Los, närsjukvårdsavdelning samt dagrehabilitering, bassäng och dietist.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu sjuksköterska till Familjeläkarjouren i Ljusdal. Du ska ha ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och ta ett professionellt ansvar.

Du ska kunna arbeta självständigt och ha en vilja att utvecklas för att göra egna bedömningar av patienten.

Familjeläkarjouren bedrivs dygnet runt både under vardagar och helger.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet.
Körkort erfordras.