<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Kirurgavdelning 111A, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vår avdelning ansvarar för eftervården av patienter som genomgått planerade operationer inom sektionerna kolorektal, urologi, endokrin och plastik. Vi arbetar och samverkar i team tillsammans med läkare, undersköterska, dietist samt arbets- och fysioterapeut där patienten är i centrum.

Vår verksamhet kompletteras av en inskrivningsmottagning där förberedelserna inför operationsdagen sker. På operationsdagens morgon kommer patienten till operationsmottagningen för att efter operation och övervakning komma till oss för eftervård.

Att arbeta hos oss på kirurgen ger dig både en bra grund inom sjuksköterskeyrket, samt möjlighet att utvecklas inom området kirurgi som exempelvis specialistsjuksköterska. Att ha erfarenhet från kirurgisk vård ses som meriterande om du senare vill söka dig till exempelvis akut- eller ambulanssjukvård. På våra kirurgiska avdelningar är vi väldigt måna om att ha vidareutbildade sjuksköterskor inom kirurgi för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Skulle du vara intresserad av att läsa vidare inom kirurgi finns det i Region Gävleborg möjlighet till utbildningstjänster som innebär en möjlighet att läsa vidare med bibehållen grundlön.

Arbetsuppgifter

På vår avdelning arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter så som omvårdnad, vårdprevention, läkemedelshantering, injektioner, infusioner och samverkan med läkare i nära samarbete med undersköterska. Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion. Är du ny i yrket erbjuder vi en förlängt introduktion. Du får själv som anställd vara med att påverka förläggningen av din arbetstid via individuella scheman i TimeCare efter din introduktion. Vi har en dygnet runt verksamhet och du arbetar natt efter överenskommelse. Nya i yrket arbetar inte natt under första året. Vi tillämpar nattavtal med kvoterad arbetstid. Helgtjänstgöring, två helger på fem veckor.

Som medarbetare i Region Gävleborg har du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat vårat generösa friskvårdbidrag, möjligheten att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar, samt våra utbildningstjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du dessutom en specialistutbildning inom kirurgi så är det meriterande. Intresse för kirurgisk omvårdnad ser vi som viktigt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team. Vi är proaktiva och arbetar ständigt med utveckling av verksamheten. Vi är därför angelägna att få in nya medarbetare med framtidsvisioner och vilja.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.