<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Allmänspecialist till Gävle Strand Din hälsocentral

Vill du jobba med att hjälpa alla patienter att bli friskare, i team där flera kompetenser arbetar tillsammans? Vill du ha en viktig roll samhället och variation i ditt jobb? Då ska du komma till oss i den offentligt drivna primärvården i Region Gävleborg. Vi är en stor aktör i länet med våra 28 hälsocentraler – alltid nära och tryggt för befolkningen.

I ett av Gävles senaste bostadsområden i inre hamnen där Gavleån möter havet, ligger Hälsocentralen Gävle Strand. Hälsocentralen ligger i nära anslutning till buss och tågstation för bra pendlingsmöjligheter.

Primärvården i Region Gävleborgs är förnärande med i ett flertal utvecklingsprojekt där Gävle strand HC är delaktiga tillsammans med övriga hälsocentraler. Detta som ett led i utredningen effektiv vård.

Är du nyfiken på Gävleborg? Att bo här innebär korta avstånd till storstäder i Sverige och i världen i och med närheten till Arlanda. Här har du också bra utbud av mat, nöje och kultur och nära till naturupplevelser i fjäll, skog och skärgård året om för alla åldrar.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin och vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Gävle och Gävle Strand din Hälsocentral. I september 2020 kommer vi att flytta in i våra nybyggda lokaler på Tullhuset tillsammans med utvalda verksamheter från slutenvården. Vi hoppas kunna locka dig till en arbetsplats där vi utvecklar den nya öppenvården med ett integrerat samarbete med specialistvård. Fina anpassade lokaler och med många smarta tekniska lösningar är vi redo att möta det ökade behovet av en tillgänglig primärvård. Tullhuset kommer också vara ett akademiskt center där goda förutsättningar för forskning och verksamhetsutveckling. Behöver du pendla? Inga problem då vi finns 300 m från buss/tågcentralen. Lägg till dessutom ett av Gävles absolut finaste havsnära lägen. Låter det intressant tveka inte att höra av dig så berättar vi mer.

Du som läkare kommer till en arbetsplats där du arbetar tillsammans med en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp.
I arbetsuppgifterna ingår både akut och planerad mottagning, delta i rehabiliteringsarbete med övriga yrkesprofessioner och handledning av ST-läkare och AT läkare.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras