<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut, Ljusdal /Ramsjö Din hälsocentral

Ljusdal/Ramsjö Din Hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetsområde Ljusdal.
Vi bedriver sedvanlig primärvård med Läkarmottagning, BVC, Psykosocialt team, Arbetsterapi, Fysioterapi .
Inom verksamhetsområde Ljusdal finns ytterligare två hälsocentraler, Järvsö och Färila/Los. Det finns också familjeläkarakut dygnet runt, närsjukvårdsavdelning samt dagrehabilitering, bassäng och dietist.
Som arbetsterapeut arbetar man mot alla tre hälsocentralerna, med dagrehabilitering och på närvårdsavdelningen.
Idag arbetar 2 arbetsterapeuter i vårt verksamhetsområde. Hos oss har varje medarbetare ett ansvar att aktivt vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt utgående från kundernas behov. Vilja att ingå i olika team är ett krav. I anställningen ingår att samarbeta och underlätta för andra och utföra arbetsuppgifter inom hela VO Ljusdal.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut kommer du att arbeta med bedömningar och behandlingar av patienter i primärvården med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov.

I arbetet kan det ingå gruppverksamhet, dagrehabilitering, arbete på närvårdsavdelningen samt hembesök. Du samarbetar med övriga professioner på hälsocentralen.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut..
Att kunna samverka med såväl interna som externa aktörer.
Vi lägger vikt på personlig lämplighet.
Körkort erfordras