<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Dagvårdsmottagning Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Medicinmottagningen öppnade 2014 i nybyggda, ljusa och öppna lokaler på Hudiksvalls sjukhus. Här arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fotvårdare dagligen och i olika team som tex diabetes/endokrin, mag-tarm, stroke/ allmän internmedicin, njursjukdomar mm. Arbetet är både självständigt och individuellt.

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska på dagvårdsmottagningen (medicinmottagningen) på Hudiksvalls sjukhus får du arbeta i en mindre grupp av sjuksköterskor. Arbetsuppgifterna består i att ge behandlingar till patienter som besöker vården dagtid. Dagvården behandlar patienter från ett antal olika verksamhetsområden (bla. internmedicin, reumatologi, neurologi, gynekologi, onkologi, lungsjukdomar mm), varvid ditt arbete blir varierat och du behöver lära dig mycket. Arbetstempot och inlärningstempot är högt. Du har ett stort eget ansvar och behandlar flera patienter samtidigt.

Dagvårdsmottagningen har en öppen planlösning och arbetet kräver samarbete med kollegor och förmågan att hantera flera samtidigt pågående ärenden.

Övriga arbetsuppgifter som förekommer är telefonhantering, dokumentation, läkemedelsförberedelser, städning, kommunikation med andra vårdenheter mm.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag. Kvällstjänstgöring kan komma att bli aktuellt. Arbete på övriga medicinmottagningen kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av att arbeta i ett högt tempo med ständig utveckling. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning eller mottagning är ett krav. Introduktion/ kompetensöverföring kommer att ske under ca 1 års tid av erfarna sjuksköterskor.

Som person bör du vara flexibel, lättlärd, stresstålig och tycka om att arbeta i en miljö som aldrig är tyst eller stilla.

Är du intresserad av tjänsten, vill veta mer eller göra ett studiebesök - kontakta vårdenhetschef Cecilia Natander.