<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sömnapné sköterska sökes till Lungmottagningen

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Lungenheten ingår i verksamhetsområde Internmedicin och består av vårdavdelning 109L samt lungmottagningen Vårdavdelningen har för närvarande har 12 vårdplatser.
och erbjuder hela Gävleborgs län akut och planerad specialistvård. För att du som ny ska känna dig trygg har vi individuellt anpassad introduktion och mentorskap. Läkargruppen är stabil med erfarna lungläkare att samarbeta med. Självklart strävar vi efter att ha nöjda patienter och anhöriga samt ett bra samarbete med andra vårdgivare.

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare till lungmottagningen med inriktning mot sömnapné. Sömnapné innebär andningsuppehåll som obehandlad ger ökad risk för stroke, hjärtinfarkt, diabetes mm. Du kommer att ingå i en erfaren arbetsgrupp och vi har individuell introduktionstid. Arbetet är självständigt med egen mottagning som innebär att du följer patienten genom hela vårdkedjan med att diagnostisera, behandla samt följa upp patienterna.
Utöver sömnapné ingår även sedvanliga arbetsuppgifter som att assistera vid bronkoskopi, telefonrådgivning, förbereda inför läkarbesök mm. Det tillkommer även administrativa arbetsuppgifter som tidsbokning.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska där erfarenhet är meriterande