<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Barn- och ungdomssjukvården i Hudiksvall söker sjuksköterska/barnsjuksköterska

Barn- och ungdomssjukvårdens vårdavdelningar består av neonatala och allmänpediatriska enheter. Neonatalvården samarbetar nära kvinnosjukvården och arbetar med detaljplanering av nya gemensamma lokaler för familjecentrerad nyföddhetsvård i hela länet. Ambitionen är att bli en av landets ledande enheter i att bedriva familjecentrerad och familjeintegrerad neonatalvård.

På våra vårdavdelningar samverkar vi med kirurg-, ortoped-, ÖNH-, infektion-, BUP, HAB och ögon. Under de närmaste åren kommer vi att utveckla samarbetet mottagning-vårdavdelning till en kombinerad patientcentrerad enhet, för akut och planerad vård med NOBAB standard som grund. Mottagningsverksamhet och dagsjukvård finns i Bollnäs, Hudiksvall och Gävle och är under ständig utveckling för att minska behoven av slutenvård. Planering pågår av en flytt till nya lokaler både på kort och lång sikt.

Du som söker arbete hos oss kommer att erbjudas:
• Individuellt planerad introduktion och därefter fortlöpande internutbildning för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som ny medarbetare.
• Din anställning utformas i samråd med dig och utifrån din erfarenhet och kompetens.
• Vår verksamhet erbjuder ett självständigt och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter genom intern och extern utbildning.
• Individuellt schema som baseras på önskemål, kompetens och verksamhetens behov. Vi har ett fördelaktigt nattavtal.
• Individuell lönesättning och goda utvecklingsmöjligheter.
• Generöst friskvårdsbidrag och tillgång till friskvårdsanläggning.

Vill du ha en spännande, varierande och meningsfull arbetsplats? Ta chansen att sök dig till oss på Barn- och ungdomssjukvården i Hudiksvall!

Arbetsuppgifter

Här får du arbeta på en kombinerad neonatal- och barn/ungdomssjukvårdsavdelning med ett brett spektrum av patienter 0-18 år. Detta ger dig en stimulerande arbetsplats med stora möjligheter att utveckla din kompetens som barnsjuksköterska.

Vi håller just nu på med ett spännande projekt där vi tillsammans med kvinnokliniken arbetar med att utforma moderna lokaler för att förstärka den familjecentrerade omvårdnaden med målet att inga barn och föräldrar ska behöva separeras under vårdtiden. Du som medarbetare är en viktig del i detta arbete då vi vill främja personalens delaktighet och inflytande. Det pågår också en planering för att utveckla samarbetet mottagning-vårdavdelning till en kombinerad patientcentrerad enhet, för akut och planerad vård med NOBAB standard som grund.

Din placering är på vårdavdelning 19. Tjänsten kan innebära kombinerad dag-, natt- samt helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand en legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård och/eller erfarenhet av barn- och ungdomssjukvård.

Erfarenhet inom neonatalvård och familjecentrerad nyföddhetsvård samt akutmedicinsk erfarenhet är meriterande. Vi söker även grundutbildade sjuksköterskor gärna med erfarenhet av barnsjukvård.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet. Du ska också ha ett genuint intresse för barnsjukvård.

Sista ansökningsdagen är måndag den 17/8, vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.