<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Traineetjänst Intensivvårdsavdelningen, IVA, Gävle

Till vår intensivvårdsavdelning (IVA) på Gävle sjukhus söker vi nya kollegor.
Här jobbar du som vill få en inblick i intensivvårdssjuksköterskans yrke innan du börjar specialistsjuksköterskeutbildningen inom intensivvård. I trivsam patientfokuserad miljö servar vi samtliga enheter på Gävle sjukhus med sex-åtta intensivvårdsplatser. Som en naturlig del av vår verksamhet ingår Mobil Intensivvårds Grupp (MIG). Feedback från patient och anhöriga får vi från vår välfungerade återbesöksmottagning. På IVA i Gävle är vi ca 70 medarbetare.
Arbetsgruppen består av intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, narkosläkare, sekreterare och fysioterapeut samt traineeprogram för sjuksköterskor utan specialistkompetens. Arbetsplatsen präglas av en glad, professionell och inkluderande miljö där vi har nära till samarbete mellan varandra.

Att få tillgodose patientens behov tillsammans med de andra i teamet, stärker teamkänslan och det känns otroligt bra, säger Sanna Blomberg, Vårdenhetschef, Intensivvårdsavdelningen

Arbetsuppgifter

Efter en individuell introduktion på ca 3 månader, kommer du att kunna få ansvara för intensivvårdspatienter med lättare intensivvårdsbehov tillsammans med en undersköterska. Vi är en mellanstor allmän intensivvårdsavdelning som tar emot svårt sjuka eller skadade patienter i alla åldrar från:
• Kirurg
• Medicin
• Barn
• Onkologi
• ÖNH (öron näsa hals)

Vi medverkar även vid stora traumalarm på akuten samt går på MIG-uppdrag på vårdavdelningar.
Patienter som behöver transporteras vidare till region sjukhus för specialistvård t.ex. neurokirurgi och brännskador, stabiliserar vi hos oss innan transport.

Hos oss får du:
• Individuellt schema och skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
• Arbeta på en spännande och kunskapsintensiv arbetsplats, där du får en bra grund att stå på inför utbildningen.
• Arbeta på en avdelning som präglas av stark teamkänsla, engagemang och professionalitet.
Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
• https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner

Kvalifikationer

Vi ser att du som person uppskattar att arbeta tillsammans med andra i en omväxlande arbetsmiljö. Du är lyhörd och kan kommunicera väl med kollegor, patienter och dess anhöriga. Du är en lugn och stabil person som har förmågan och tryggheten i att fatta snabba beslut under pressade situationer och är intresserad av intensivvård.
I rollen ska du vara:
• Allmänsjuksköterska med erfarenhet av yrket i minst två år.