<< Tillbaka till listan över lediga jobb

ST/Allmänspecialist till Storvik Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Storvik Din hälsocentral har ansvar för cirka 6100 invånare inom Sandvikens kommun.
Vi befinner oss centralt i Storvik som har goda kommunikationer både med tåg och buss.
Vi är idag cirka 30 medarbetare på hälsocentralen som bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök i ett landsbygdsområde. Vi har specialistmottagningar för astma och KOL, diabetes, hjärtsvikt samt sårbehandling.

Arbetsuppgifter

Som Allmänspecialist/ST-läkare arbetar du med akut och planerad patientmottagning inom det breda området allmänmedicin. Arbetet är självständigt och omväxlande. Vi erbjuder dig som ST-läkare handledning av specialist kontinuerligt och att du har möjlighet att rådfråga specialist i ditt dagliga arbete är en självklarhet för oss.

Du kommer att vara delaktighet i verksamhetens utveckling såsom digitala vårdmöten. hjärtsviktsmottagning, Astma och KOL flöden. Vi har även ett väl fungerande rehabiliteringsarbete där du kommer vara en viktig kugge. Inom verksamhetsområdet sker samarbete med fyra andra enheter på vårt akuta flöde, Familjeläkarjour och luftvägsmottagning.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och ett starkt intresse för allmänmedicin. Du har en god empatisk förmåga och för dig är ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande till kunder, patienter och kollegor en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl samarbetsförmåga som flexibilitet. Du är lyhörd och nyfiken på framtidens utmaningar i primärvården. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.