<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Färila-Los Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Färila-Los Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetsområde Ljusdal. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, BVC och distriktssköterskemottagning, resurs från psykosocial enhet, samt rehab en dag/vecka.

Inom verksamhetsområde Ljusdal finns ytterligare två hälsocentraler, Järvsö och Ljusdal- Ramsjö Din hälsocentral, familjeläkarakut dygnet runt, närsjukvårdsavdelning, samt dagrehabilitering, bassäng och dietist.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med vårddokumentation, registrering i vårdsystem, posthantering, preparering inför scanning, receptionsarbetet, samt i övrigt förekommande läkarsekreteraruppgifter. I arbetet ingår även olika systemkontroller, det vill säga att registrering sker i våra system på ett korrekt sätt.

Du bör vara öppen för andra arbetsuppgifter såsom fakturahantering, statistikbearbetning, personaladministration med mera. Du arbetar på hälsocentralen, men även akut jourmottagning ingår i ditt arbetsområde.

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare/läkarsekreterare med tvåårig utbildning, gärna med erfarenhet inom yrket, god datorvana och med goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om Du har erfarenhet av våra administrativa system så som PMO, Melior och Elvis.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, och som vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo. Du är en bra lagarbetare, men har också förmågan att arbeta självständigt. Du är flexibel, har god organisationsförmåga, är öppen för förändring och utveckling, samt tar ett professionellt ansvar.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundord: Professionalism & ansvar, Respekt & ödmjukhet samt Öppenhet & ärlighet

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.