<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vik. Fysioterapeut till specialistvård Hudiksvalls sjukhus

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Fysioterapi specialistvård ansvarar för att erbjuda fysioterapi till inneliggande patienter och till patienter som tillhör specialistvård på Hudiksvall sjukhus. Vi arbetar mot flera olika verksamheter, som exempelvis ortopedi, kirurgi, neurologi, reumatologi och kardiologi, vilket ger en möjlighet att prova på olika områden, men även att fördjupa sig. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som flexibilitet och ansvarstagande. Du kan arbeta självständigt, men samarbetar också i team kring patienterna med andra yrkesprofessioner som exempelvis arbetsterapeuter. Hos oss ingår du i ett arbetslag och blir erbjuden fadder/mentor, samt ett individuellt introduktionsprogram. På enheten arbetar många fysioterapeuter med mycket hög kompetens och lång erfarenhet, vilket gör att det är lätt att rådfråga vid behov.

Arbetsuppgifter

Vikariatet avser i första hand arbete på ortopedavdelningen, men även andra verksamheter kan bli aktuellt under tiden. Du ansvara för bedömning och behandling av patienterna på din avdelning. I arbetet ingår även utbildning och rådgivning till vårdpersonal och att driva utvecklingen inom ditt område samt nära samverkan med andra yrkesprofessioner.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande om du har erfarenhet från slutenvård/specialistvård.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet