<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till kvinnosjukvården BB/Gyn Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Kvinnosjukvården i Gävleborg är uppdelad på två orter Gävle och Hudiksvall.

Förlossningsenheten i Gävle har drygt 1800 förlossningar/år samt obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud. BB har 12 platser.

Förlossningsenheten i Hudiksvall har drygt 1000 förlossningar/år samt obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud. Gemensam vårdavdelning BB/Gyn med 12 platser.

Gynekologin på båda orter är idag till största delen öppenvårdsverksamhet med bl.a. abortmottagning, uro/gynekologi, fertilitetsbehandlingar, gynekologi och preoperativa utredningar.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska på vår BB-avdelning innebär att ansvara för omvårdnaden av nyförlöst kvinna och nyfött barn med patientsäkerhet och gott bemötande i fokus.

Du säkerställer att familjen fått den vård, omsorg, information och det stöd de är i behov av.
Arbetet omfattar även vård och omsorg av gynekologiska patienter då vi nu har en gemensam BB/Gyn avdelning.

Arbetet innefattar gott samarbete med andra yrkesgrupper och vårdenheter inom och utanför Kvinnokliniken samt handledning av studenter/praktikanter och nyanställda.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från arbete som sjuksköterska är önskvärt. Specifik erfarenhet från BB - vård samt gynekologisk omvårdnad är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord: professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.