<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till kirurgmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Hudiksvall och Gävle.

Kirurgmottagningen i Hudiksvall bedriver planerad verksamhet inom våra specialiteter såsom läkarmottagningar med undersökningar och behandlingar, sjuksköterskemottagningar, polikliniska operationer och telefonrådgivning. Till mottagningen i Hudiksvall söker vi en erfaren sjuksköterska som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du får en viktig och central roll, där du har möjlighet till vidareutveckling inom kirurgi. Relevant vidareutbildning och kompetensutveckling får du möjlighet att genomföra på betald arbetstid.

Som medarbetare i Region Gävleborg har du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat att vi tillämpar flexibel arbetstid och möjligheten att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar. Utöver detta erbjuder vi även ett generöst friskvårdsbidrag.

Till vår kirurgmottagning i Hudiksvall söker vi nu en legitimerad sjuksköterska. Varmt välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på kirurg/urologmottagningen med förekommande arbetsuppgifter vilket omfattar bland annat telefonrådgivning, att assistera vid undersökningar och behandlingar i samband med läkarbesök, samt remisshantering och tidsbokning till planerade mottagningar. Du ingår i teamet med mottagningsarbete, telefonrådgivning, tidsbokning, remisshantering samt övrigt förekommande göromål på en mottagning.

Vi söker en legitimerad sjuksköterska som är intresserad av att på sikt arbeta som kontaktsjuksköterska och vidareutbilda sig för att kunna ha egna sjuksköterskemottagningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet inom kirurgi ses det som meriterande. Du är flexibel, har en god organisationsförmåga, samt ett gott bemötande. Viktigt är att du kan arbeta självständigt såväl som i team, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar. Kunskaper i våra patientadministrativa system Melior, Elvis, Provisio och Svarsdatabasen är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord: Professionalism & ansvar, Respekt & ödmjukhet och Öppenhet & ärlighet.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.