<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykoterapeut till Psykiatriska mottagningen i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Bollnäs är en allmänpsykiatrisk mottagning för invånare över 18 år. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier i team. Som Psykoterapeut ingår du i teamarbetet med patienter som har specialistpsykiatriska diagnoser Vi är cirka 35 medarbetare på mottagningen. Vår mottagning präglas av en god arbetsmiljö där vi har omsorg om varandra. Verksamheten ska präglas av ett gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat.

Arbetsuppgifter

Psykoterapeutens uppgifter i den psykiatriska öppenvården är att erbjuda psykoterapeutisk behandling, individuellt eller i grupp. Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen, samt i samverkan med andra offentliga verksamheter. Behandlingsmetoderna ska vara evidensbaserade och utbudet ska vara mångsidigt. På mottagningen i södra Hälsingland finns legitimerade psykologer samt PTP-psykologer. Det finns också ett flertal medarbetare med steg 1 och steg 2 utbildning inom KBT/PDT. Det finns således goda möjligheter till kollegialt och terapeutiskt utbyte. Du förväntas delta i mottagningens utvecklingsarbeten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker tjänsten är legitimerad psykoterapeut, men uppmuntrar också dig med grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) att söka. Du har en grundutbildning inom hälso och sjukvård och du blir anställd i din grundprofession.

Körkort erfordras.