<< Tillbaka till listan över lediga jobb

ST-läkare till Klinisk kemi och Transfusionsmedicin i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin utgör en del av verksamhetsområdet Laboratoriemedicin inom Region Gävleborg. Vår verksamhet är i ständig utveckling och bedrivs i moderna och ändamålsenliga lokaler. Hos oss arbetar vi tillsammans och nära kunden med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Vi strävar alltid efter att göra ett bra jobb och att bemöta våra kunder på ett professionellt sätt. För oss är det en självklarhet att våra kollegor har en god arbetsmiljö och vi värderar våra medarbetares välbefinnande högt, därför sätter vi stort fokus på ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ST-läkare inom Klinisk Kemi. Vi kan erbjuda dig en bred utbildning inom en specialitet under ständig utveckling. Du får goda möjligheter att delta i både ST-utbildningar och kurser. Det ges även god tid till handledning och utveckling av kompetens.

Du kommer arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare. Arbetsuppgifterna utgörs bland annat utav tolkning av laboratorieresultat, metodutveckling och implementering tillsammans med ingenjörer och biomedicinska analytiker samt internutbildningar för laboratoriepersonal. Du kommer få en utåtriktad roll mot andra klinker i form utav konsultation, information och samarbetsprojekt. Det erbjuds även sidoutbildning inom transfusionsmedicin med ansvar för givarfrågor.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs svensk läkarlegitimation. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt då arbetsuppgifterna innebär dokumentation samt kommunikation med beställare, patienter och kollegor.