<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Anestesisjuksköterska/Sjuksköterska till DagaUVA Operationscentrum, Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Bollnäs Operationscentrum är en elektiv operationsavdelning inom ortopedi och kirurgi med operativ verksamhet måndag-torsdag. På operation känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår branch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och nytt. Det gillar vi och det är något som utmärker oss. Vi tror på att stärka patienterna genom att göra dem delaktiga i sin vård och därför arbetar vi med personcentrerad vård-PCV. Hos oss arbetar förutom sedvanlig personal på en operationsavdelning även operationsplanerare och steriltekniker. Inom operationscentrum är vi en liten och mycket kompetent arbetsgrupp som arbetar effektivt och med kvalitet i fokus i allt vi gör med patienten i centrum. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Vi söker nu en anestesissjuksköterska/sjuksköterska som vill arbeta på vår uppvakningsavdelning, som anestesisjuksköterska även på operation.

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska/sjuksköterska hos oss kommer du bland annat arbeta med att:

• Ta emot och förbereder patienter inför operation
• Delaktighet i handhavande av sövd/bedövad patient såväl dagkirurgisk eller inneliggande patient utifrån våra behandlingsriktlinjer, generella direktiv och läkarordinationer
• Säkerställa den utrustning och iordningsställa läkemedel som är adekvat för din patient i samarbete med ansvarig anestesiläkare
• Ser till att patienten känner sig trygg inför hemgång
• Som anestesisjuksköterska arbetar du med regelbundenhet på vår uppvakningsavdelning och bistår övriga enheter med sedering

Hos oss får du:
• Personligt anpassad introduktion
• Ett omväxlande arbete där du arbetar tillsammans med trevliga, kompetenta och kreativa kollegor
• Arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg, noggrann och håller en hög professionell nivå med ett genuint intresse för patientens välbefinnande. Du trivs att arbeta i nära samarbete med alla proffessioner i en omväxlande vardag. Du har förmåga att arbeta självständigt, strukturerat och ser helheten i operationsflödet.Vi förväntar oss att du deltar aktivt i verksamhetsutveckling och tillsammans med oss arbetar mot våra mål.

Som sjuksköterska är du lyhörd, empatisk och anpassningsbar för att kunna identifiera och bemöta patienternas olika vårdbehov. Vi värdesätter personliga egenskaper och söker dig som är öppen för nytänkande samt ser positivt på att tillsammans med dina kollegor utveckla verksamheten för att kunna skapa den bästa vården med patienten i centrum.
Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med patienter och medarbetare och blir därmed en betydelsefull medarbetare för oss. Om du känner igen dig i vår beskrivning väntar en spännande möjlighet där vi tar vara på ditt engagemang och vilja att tänka i nya banor.

Bakgrund:
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård alternativt legitimerad sjuksköterska. Meriterande med erfarenhet från akutsjukvård.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.