<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till arbetsterapi specialistvård Gävle sjukhus

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsterapi enheten är en vårdenhet som har ansvar för arbetsterapiverksamheten på Gävle och Hudiksvalls sjukhus. Vår enhet har personer som går i pension samt att vi har fått utökade uppdrag, vi behöver därför blir fler. Vi är en bred enhet som har uppdrag mot:
medicinkliniken med bland annat strokeenhet, lungavdelning, geriatrik, neuro- och reumamottagning. Kirurg- och ortopedkliniken med bland annat handmottagning, onkologkliniken med avdelning och lymfödemmottagning, samt barnkliniken med bland annat mottagning för barn med ledsjukdomar. Ett av våra utökade uppdrag riktar sig mot minnesmottagningarna i länet.

Enheten är mycket uppskattad för sitt arbete ute på sjukhusens kliniker och mottagningar. Vi är ett gäng som värderar ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap och kunskapsutveckling högt. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke. Vi har som mål att du ska ha minst 5 utvecklingsdagar/år. Vårt arbetssätt vilar på dialog, lärande och reflektion. Alla nyanställda oavsett om du är helt ny eller har längre erfarenhet erbjuds en handledare som har till uppgift att stödja dig som ny. Vi erbjuder Dig ett arbete nära erfarna kollegor som ger dig handledning efter behov.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom slutenvård eller öppenvård. I arbetet ingår även att arbeta med utveckling ocxh kvalitetssäkring av verksamheten tillsammans med kollegor inom samma område. Det finns möjlighet att prova olika patientverksamheter och påverka sin placering.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga, förmåga att kunna prioritera, samt att vara flexibel är viktigt i vår verksamhet. En av tjänsterna riktar sig till dig som är nyutexaminerad. Den andra tjänste riktar sig till dig som har erfarenhet från öppenvårdsverksamhet inom specialistvården som exempelvis neuromottagning, minnesutredningar eller handrehabilitering. Intresse och nyfikenhet för att jobba med förbättringar och utveckla verksamheten ser vi som en merit.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.