<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till kirurgkliniken i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Gävle och Hudiksvall. Kirurgkliniken i Gävle består av tre vårdavdelningar, kirurgmottagning och endoskopiavdelning. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten med oss. Du kommer tillsammans med övriga medicinska sekreterare att ansvara för det patientnära administrativa arbetet på kliniken. Vi erbjuder dig ett givande arbete med eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter i en trivsam patientfokuserad miljö. Vi arbetar i team i ett nära samarbete mellan sekreterare och andra personalkategorier på kliniken. Vi tillämpar flexibel arbetstid samt möjlighet till distansarbete. Utöver detta erbjuder vi även ett generöst friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av vårddokumentation och registrering i olika vårdsystem, diagnoskodning samt alla i övrigt förekommande sekreteraruppgifter inom både öppen- och slutenvården. Vidare har medicinska sekreterare hos oss en viktig roll i att arbeta med kvalitetsregister och handleda våra medicinska sekreterarstudenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö. Som sekreterare hos oss blir du en viktig medarbetare i teamet av läkare, sjuksköterskor, sekreterare och undersköterskor.

Du är en bra lagarbetare, men har också förmågan att arbeta självständigt. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av Region Gävleborgs olika vårdsystem som Melior och Elvis.

Du är öppen för förändring och utveckling, samt tar ett professionellt ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord: Professionalism & Ansvar, Respekt & Ödmjukhet och Öppenhet & Ärlighet.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.