<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdenhetschef till Specialistmottagningen Region Gävleborg

Verksamhetsområde Medicin i Bollnäs har i uppdrag att tillhandahålla akut och planerad internmedicinsk specialistvård för befolkningen i Södra Hälsingland.
Verksamhetsområdet genomsyras av ett personcentrerat förhållningssätt och ett processorienterat arbetssätt. Med fokus på vår gemensamma patient möjliggörs en god patientsäkerhet och arbetsmiljö.
Ständigt förbättringsarbete sker i processerna genom risk och händelseanalys, upprättande av handlingsplaner med aktiviteter samt uppföljning av resultat.
Arbetet sker med utgångspunkt från ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.
Specialistmottagning Medicin har öppenvårdsverksamhet i Bollnäs och Söderhamn Den har ca 25 medarbetare och tar emot patienter inom kardiologi, reumatologi, neurologi, endokrinologi, internmedicin, AK- mottagning. I Bollnäs finns en behandlingsenhet som tar emot patienter dagtid.

I den här rekryteringen samarbetar Region Gävleborg med Experis och du kommer att bli anställd hos Region Gävleborg. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mats Andersson på telefonnummer: 026-66 30 22 eller via e-post: mats.andersson@se.experis.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-06-28.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att leda, planera och utveckla verksamheten i linje med verksamhetens mål. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för 25 medarbetare och ansvarar för enhetens ekonomi. Enheten har verksamhet i Bollnäs och Söderhamn.
I arbetet ingår att medverka och leda enhetens process- och utvecklingsarbete. Målet är att tillsammans ge den bästa möjliga vård med patienten i fokus. I din roll som chef ska du vara med och bidra till denna utveckling genom engagerat och kommunikativt ledarskap. Organisation och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållanden och krav, vilket ger din en unik möjlighet att vara med och utveckla, komma med nya idéer och prova nya lösningar.

Kvalifikationer

Till rollen som Vårdenhetschef söker vi framförallt dig som är ledande och motiverande och som motiveras av att ha diversifierade arbetsuppgifter och att få jobba med människor. Du arbetar metodiskt och systematiskt och ser till att fördela resurser på ett effektivt sätt.
Du har sjuksköterskeutbildning eller annan lämplig vårdutbildning och tidigare erfarenhet av ledande befattning inom sjukhusvård. Vi kommer att sätta stort värde på dina personliga egenskaper och tidigare uppnådda resultat som ledare. Meriterande är om du arbetat med produktionsplanering inom vård.
För att du ska trivas hos oss som vårdenhetschef kommer du att ansvara för att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. Vi ser att vissa personliga egenskaper är till fördel i denna tjänst, så som att du har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation. Att du har förmåga att leda, motivera och ge andra de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Arbetet innehåller kontinuerliga uppföljningar inom de olika områdena, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt och ett gott sinne för planering. Du ser helheten och har den ekonomiska aspekten med i ditt dagliga arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.