<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Sandviken Södra Din Hälsocentral

Sandviken Södra Din Hälsocentral har ansvar för en befolkning på ungefär 12000 invånare inom Sandvikens kommun. Vår hälsocentral ligger på Sandvikens sjukhus där ytterligare en hälsocentral finns i samma byggnad.

Vid hälsocentralen arbetar idag cirka 60 medarbetare fördelade på familjeläkare ST/ AT-läkare, distriktssköterskor/ sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och vårt psykosociala team.

Vi arbetar tvärprofessionellt inom hälsocentralen. Vårt hembesöksteam består av distriktssköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. De gör ofta gemensamma hembesök och har ett nära samarbete. De primärvårdsakuta patienterna tas omhand av läkare, distriktssköterska/ sjuksköterska, undersköterska samt fysioterapeut på en mottagning som är gemensam med Sandviken Norra din hälsocentral och Storvik din hälsocentral.

Arbetsuppgifter

Vi söker nya kollegor till Sandviken Södra Din hälsocentral. Är du distriktsköterska eller grundutbildad sjuksköterska och intresserad av primärvård är du välkommen med din ansökan.

Arbetet omfattar mottagningsarbete av planerad men även akut karaktär, telefonrådgivning och kan även omfatta hembesök. På Sandviken Södra din hälsocentral finns även specialistsjuksköterske mottagningar, så som astma/KOL, diabetes, sårmottagning, inkontinensmottagning samt hälsosamtal riktade till 40 åringar och BVC.
Den ena tjänsten innebär schemalagd tjänstgöring kvällar och helger på familjeläkarjouren. Det innebär tjänstgöring 2 av 8 helger samt 5-7 kvällar/ 8 v, Veckoarbetstid 38,25 timmar

Beredskapstjänstgöring för VO västra på helger och röda dagar ingår i den andra tjänsten och det innebär 3-4 pass/år och sträcker sig från 07-17 den dag det gäller. Veckoarbetstid 40 timmar

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen till distriktssköterska. Har du tidigare erfarenhet från primärvård eller utbildning inom specialområden så som inkontinens eller astma och KOL ser vi det som särskilt meriterande.

Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.