<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Arbetsterapienheten specialistvård Hudiksvall

Är du intresserad av att utvecklas vidare hos oss? Vi söker dig som har erfarenhet av specialistvård och öppenvårdsverksamhet, gärna av kognitiva bedömningar och körkortsbedömningar, och vill medverka i utvecklingen av våra uppdrag. Vår enhet är mycket uppskattad för sitt arbete ute på sjukhusets kliniker och mottagningar. Vi är ett gäng som jobbar mycket i team och värderar ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap och kunskapsutveckling högt. Vårt arbetssätt vilar på dialog, lärande och reflektion. Hos oss har du stor möjligheter att utvecklas inom ditt yrke och vi har som mål att varje medarbetare tar ut minst 5 utvecklingsdagar per år. Som nyanställd erbjuds du en mentor som har till uppgift att stödja dig som ny.

Arbetsterapienheten är en vårdenhet som har ansvar för arbetsterapiverksamhet på Gävle och Hudiksvalls sjukhus. Vi är en bred enhet och har uppdrag mot avdelningar och mottagningar inom medicin med bland annat strokeenhet, neuro- och reumamottagning. Kirurg- och ortoped med bland annat handmottagning och lymfödemmottagning. Barnklinik, minnesmottagning och akutmottagning. Placering Hudiksvall.

Intervjuer sker fortlöpande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar kognitiva bedömningar och körkortsbedömningar hos patienter med kognitiv svikt. I arbetet ingår även sedvanliga arbetsuppgifter inom slutenvård eller öppenvård. I arbetet ingår även att arbeta med utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten tillsammans med kollegor inom samma område.

Det finns möjlighet att prova olika patientverksamheter och påverka sin placering.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av kognitiva bedömningar ett krav, gärna erfarenhet från körkortsbedömningar. Gärna erfarenhet av arbete inom slutenvård. Vi ställer stor vikt på personliga egenskaper som samarbetsförmåga, förmåga att kunna prioritera samt att vara flexibel. Intresse och nyfikenhet för att jobba med förbättringar och utveckla verksamheten ser vi som en merit. Körkort erfordras.