<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Kurator till Vuxenpsykiatriska mottagning Söderhamn

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Söderhamn är en allmänpsykiatrisk mottagning för invånare över 18 år. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier i team.
Vi är cirka 25 medarbetare på mottagningen. Vår mottagning präglas av en god arbetsmiljö där vi har omsorg om varandra. Verksamheten ska genomsyras av ett gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, psykolog, sjuksköterskor, skötare, kuratorer och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Som Kurator ingår du i teamarbetet med patienter som har specialistpsykiatriska diagnoser. Arbetsuppgifterna är direkt patientarbete, samtal, deltagande vid SIP, fördjupade barndomsanamneser vad gäller diagnostikarbete mm.

Kvalifikationer

Legitimerad Socionom. Erfarenhet av psykiatriskt arbete är meriterande. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras