<< Tillbaka till listan över lediga jobb

VVS-ingenjör till Fastighetsavdelningen

Ekonomiförvaltningen erbjuder kvalificerat stöd inom ekonomi, logistik och service, inköp och fastighet.
Vårt fokus är alltid på kunden och våra värderingar bygger på:
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet
• Professionalism & ansvar

Fastighetsavdelningen är en avdelning som består av 27 medarbetare fördelade som fastighetschef, enhetschefer, teknikspecialister, driftledare, förvaltare, administration och projektledare. Vi har kontor i Gävle och Hudiksvall. Vi söker nu en medarbetare till Gävle som ska komplettera vårt härliga gäng.

Arbetsuppgifter

Som VVS-ingenjör på Fastighetsavdelningen ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av VVS-frågor i Region Gävleborgs fastighetsbestånd. Hos oss får du möjlighet att påverka och skapa byggnader med både Hälso och sjukvård i till studenter som studerar på våra folkhögskolor.

I arbetet ingår också att utveckla och uppdatera riktlinjer, projekteringsanvisningar, rutiner och styrande principer kopplat till VVS-området. Tillika vara sakkunnig i VVS-frågor gällande fastighetsdrift, nyproduktion, underhålls- och ombyggnadsprojekt, samt säkerställa att gällande lagar, myndighetskrav och föreskrifter upprätthålls. Allt detta på både kort och lång sikt.

Du ska även fungera som stöd till övriga medarbetare i frågor gällande VVS. Tjänsten är placerad i Gävle och ditt primära ansvarsområde är Gästrikland, du samarbetar även regionövergripande med motsvarande tjänst i Hälsingland där arbetsuppgifter som styrande principer och rutiner är ett av många områden som man arbetar fram tillsammans.

Du är lyhörd och kan samspela med hyresgäster, entreprenörer och konsulter utifrån ett professionellt förhållningssätt. Har en stark egen drivkraft, hög integritet och ett stort engagemang för arbetet.

Beredskap utanför ordinarie arbetstid kan förekomma.

Kvalifikationer

Den person vi söker har högskoleutbildning inom området eller annan utbildning som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Minst 3 års erfarenhet från liknande uppdrag. En bakgrund som konsult inom VVS-området är meriterande.

Ha god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom VVS-området. Är en god administratör och bra på att uttrycka sig i tal och skrift.

Körkort erfordras.