<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Ljusdal Ramsjö Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ljusdal Ramsjö Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetsområde Ljusdal.
Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi. Inom verksamhetsområde Ljusdal finns ytterligare två hälsocentraler, Järvsö och Färila/Los. Det finns också familjeläkarakut dygnet runt, närsjukvårdsavdelning, samt dagrehabilitering, bassäng och dietist. Som fysioterapeut arbetar man mot alla tre hälsocentralerna. Även arbete på dagrehabilitering och på närvårdsavdelning kan ingå.

Hos oss har varje medarbetare ett ansvar att aktivt vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt utgående från kundernas behov. Viljan att ingå i olika team är ett krav. I anställningen ingår att samarbeta och underlätta för andra och utföra arbetsuppgifter inom hela VO Ljusdal.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut kommer du att arbeta med bedömningar och behandlingar av patienter i primärvården med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov.

I arbetet kan det ingå gruppverksamhet samt hembesök. Du samarbetar med övriga professioner på hälsocentralen, samt med andra fysioterapeuter.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut.

Körkort erfordras.