<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterskor sökes till akutmottagningen i Gävle

Akutmottagningen är sjukvårdens ansikte utåt. Vi står beredda att ta emot alla patienter, oavsett sjukdom, dygnet runt, året om. Idag är vi ca 75 personer på akutmottagningen i Gävle och vi söker nu dig som vill bli en del i vårt fina team, och vill vara med att fortsätta utveckla vår akutmottagning framåt.

Vad kan vi erbjuda dig?
• Individuellt schema
• Arbetstidmodell där du börjar kl 15.30 på kvällsturerna men får betalt från kl 14.00
• Goda utvecklingsmöjligheter med ett brett utbildningsprogram/fortbildning
• Generöst friskvårdsbidrag med tillgång till sjukhusets gym
• Företagshälsovård
• Stöd för synundersökning eller glasögon
• Personal-klubb
• Kompetenstrappa
• Föreläsningar
• Scenarioövningar

Verksamhetsområde ambulans/akut:
Verksamhetsområde Ambulans/Akut bedriver akutsjukvård på två orter i regionen; Gävle och Hudiksvall. Akutmottagningarna i Hudiksvall och Gävle omfattar, förutom verksamhetschef och tre vårdenhetschefer, cirka 140 medarbetare. Yrkeskategorierna innefattar sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, chefssekreterare, kvalitetssamordnare och driftledare.

Vi har 2018 bytt triage-system från RETTS till SATS/TEWS. Vi är först i Sverige med att införa detta i en hel region.

Akuten i Gävle tar emot ca 51000 patienter per år och har ett stort upptagningsområde.
Vi har ett samarbete med primärvården där patienter som kommer till akutmottagningen blir bedömda av en.

Arbetsuppgifter

Arbetet på akutmottagningen är spännande, utvecklande och mycket lärorikt.
Du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats och ditt arbete då vi dagligen arbetar med förbättringar och lyssnar in medarbetarnas synpunkter, samt provar nya sätt för att kunna erbjuda patienterna bästa tänkbara vård.

På akutmottagningen arbetar du som undersköterska i team med sjuksköterskor och läkare inom olika specialiteter; kirurg, medicin, ortopedi, ögon, gyn, öron näsa hals och barn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för akutsjukvård och vill vara med och utveckla och driva akutmottagningen i Gävle till den bästa i Sverige. Du är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från arbete på akutmottagning och/eller längre erfarenhet inom akutsjukvård. Meriterande är utbildning inom akutsjukvård, trauma och gips. Likaså kunskaper inom journalsystemet Elvis och Melior. Uppdraget som undersköterska hos oss ställer höga krav på självständighet och trygghet inom dig som person och i ditt arbete. Vidare behöver du vara kommunikativ och trivas med högt tempo.

Din viktigaste tillgång är ditt engagemang för verksamhetens patienter och att arbeta framåt i en positiv anda och att du drivs av att ge akutmottagningens patienter bästa möjliga vård, idag och imorgon. Arbetet innefattar tjänstgöring på dygnets alla timmar.