<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska/vidareutbildad sjuksköterska till Uppvakningsavdelningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du också vara en del av oss? Vi söker nu nya kollegor till uppvakningsavdelningen i Gävle. Vi är en modern uppvakningsavdelning där vi arbetar med patienten i fokus. Teamet består av kompetenta medarbetare inom kategorierna undersköterskor, sjuksköterskor samt vidareutbildade sjuksköterskor. Vi är en avdelning under ständig utveckling med starkt fokus på vår gemensamma patient.

För oss är kompetensutveckling viktigt och vi arbetar aktivt med att stärka kompetensen hos alla medarbetare. Vårt utbildningskoncept som inkluderar föreläsningar och självstudier bygger på A-E bedömning. Utöver detta har vi scenarioövningar samt obligatoriska återkommande utbildningar. Samt ett Individuellt anpassat introduktionspaket.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i nya fräscha och funktionella lokaler och en engagerad arbetsgrupp där vi tar väl hand om varandra.

Arbetsuppgifter

På Uppvakningsavdelningen Gävle sjukhus bedriver vi postoperativ vård av patienter som opererats på Central operation i Gävle. Hos oss finns både planerade och akuta patientflöden. Patienterna kommer från alla opererande kliniker och är allt från kortare ingrepp där patienterna kräver mindre postoperativt omhändertagande till mer avancerad kirurgi som kräver ett större postoperativt omhändertagande. Vi har även ett antal dagkirurgiska patienter varje dag som efter operation går hem från oss.

Våra arbetstider är idag måndag-torsdag dygnet runt, fredag till kl 22.00 och lördag och söndag kl 11.00-19.00. Vårt uppdrag är att gå mot en dygnet runt öppen avdelning alla dagar i veckan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska eller vidareutbildad sjuksköterska inom anestesi eller intensivvård. Du är lyhörd i kontakten med patienter, kollegor och kunder. Du bör ha några års erfarenhet av yrket och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av postoperativt arbete.

Stor vikt kommer att läggas på den personliga lämpligheten.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.