<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska/operationssjuksköterska till Öron-näsa-halsmottagningen, Gävle

Öron-näsa-halsmottagningen i Gävle utreder och behandlar sjukdomar inom öron, näsa och halsområdet. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. På mottagningen är vi ungefär 35 medarbetare som arbetar tillsammans med patienten i fokus.

Förutom läkarmottagning har även sjuksköterskor och undersköterskor egna mottagningar. Vi har både planerad läkarmottagning och jourläkarmottagning samt utför operationer på mottagningen, dagkirurgen och centraloperation. För cancerpatienter har vi arbetat fram ett särskilt prioriterat vårdflöde i samverkan med andra mottagningar.

Vi erbjuder dig:
• Dagtidsarbete måndag-fredag
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Tid för ditt ansvarsområde
• Stor påverkansmöjlighet

Välkommen till oss på ÖNH i Gävle!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som sjuksköterska omfattar bland annat att kalla och boka patienter till vår mottagning, telefonrådgivning, egen sjuksköterskemottagning, delta tillsammans med läkare vid planerade undersökningar samt i den akuta jourverksamheten. Vi ser gärna att du är intresserad av att dela ansvar med annan sjuksköterska som kontaktsjuksköterska för våra cancerpatienter eller som operationsplanerare.

Är du operationssjuksköterska finns möjlighet att rotera mellan operation- och mottagningsarbete för att få ett varierat arbete.

Sjuksköterskorna på Öron-näsa-halsmottagningen har en nyckelfunktion för att få verksamheten att fungera optimalt och säkerställa ett patientflöde i enlighet med rutiner och riktlinjer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö. Som sjuksköterska hos oss blir du en värdefull medarbetare i teamet.

Då arbetet innebär flera varierande arbetsuppgifter är det viktigt att du är flexibel, har en god förmåga att självständigt kunna organisera och planera arbetet samt har en väl utvecklad förmåga att arbeta tillsammans med andra. Ett professionellt förhållningssätt och gott bemötande är en förutsättning för att arbeta hos oss! Vi ser gärna att du har erfarenhet från kirurgisk vård eller vana från arbete på mottagning.

Är du operationssjuksköterska är det särskilt meriterande då vi opererar på centraloperation, dagkirurgen och ÖNH-mottagningen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.