<< Tillbaka till listan över lediga jobb

PTP-psykolog till Ljusdal Ramsjö Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du jobba med att hjälpa patienter att bli friskare, i team där flera kompetenser arbetar tillsammans? Vill du ha variation i ditt jobb? Då ska du komma till oss i den offentligt drivna primärvården i Region Gävleborg. Vi är en stor aktör i länet med våra 28 hälsocentraler – alltid nära och tryggt för befolkningen.

Ljusdal/Ramsjö Din Hälsocentral en av tre hälsocentraler i verksamhetområde Ljusdal och som psykolog arbetar vi med patienter från alla tre hälsocentralerna. Vi bedriver sedvanlig primärvård med Läkarmottagning, BVC, Psykosocialt team, Arbetsterapi, Fysioterapi . Du kommer att ingå i ett psykosocialt team bestående av psykologer och kuratorer., Vidare finns Familjeläkarakut dygnet runt, närsjukvårdsavdelning samt dagrehabilitering, bassäng och dietist.

Arbetsuppgifter

Ansvara för psykologiska bedömningar, vissa basutredningar och korttidsinriktade behandlingsinsatser inom allmänmedicinska kompetensområdet vid depressioner, ångest, stressrelaterade sjukdomar, kriser och psykosomatiska tillstånd.
Behandlingsarbetet kan ske individuellt eller/och i grupp.
I uppdraget ingår också att delta i metodutveckling, vara konsult till övriga professioner på hälsocentralen m.m. Patientgruppen är personer över 18 år.
Stationeringsorten kan vara Ljusdal, Järvsö eller Färila beroende på behov och önskemål.

Kvalifikationer

Vi söker en PTP-psykolog med intresse för primärvård.
Du bör vara flexibel i ditt arbetssätt, vara ansvarstagande och förmågan att arbeta både med
enskilda patientärenden och med patienter i grupp. Du bör också ha intresse av att arbeta i team vid behov av detta kring patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras