<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Akutmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Ambulans Akut i Region Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som sörjer för den prehospital- och akutsjukvården i länet. I verksamheten arbetar ca 400 medarbetare fördelat på elva ambulansstationer och två akutmottagningar. Vi vill ge våra patienter rätt vård, på rätt vårdnivå och i rätt tid. Vill du göra skillnad och ha ett roligt och intressant arbete där ingen dag är den andra lik ska du söka till oss. Akutmottagningen är en mycket stimulerande arbetsplats, om man trivs med att inte veta hur dagen kommer att se ut, tycker om varierad arbetsbelastning och tycker om att möta och hjälpa många olika människor.

Vi arbetar 3-skift, med liten övervikt på kvällstjänstgöring, då vi har som mest att göra. Vi ingår i ett projekt med arbetstidsförkortning, på båda akutmottagningarna. Det innebär i korta drag att kvällsturerna kvoteras upp, så man får cirka 20% kortare kvällspass.

Arbetsuppgifter

Vårt patientklientel är väldigt varierat, från äldre multisjuka till svårare traumafall. Vi är runt 45 anställda som arbetar i team, sjuksköterska och undersköterska, och går runt på alla specialiteter. Arbetsgruppen är erfaren och professionell med mycket humor. Vi har roligt på jobbet, och ny personal har alltid känt sig välkommen och omhändertagen.

I din roll som sjuksköterska på akuten arbetar du i team. Du har ett omväxlande arbete som bland annat innefattar:
• Att bedöma, vårda och behandla patienter utifrån våra generella
direktiv och läkarordinationer.
• Att du genom samarbete och utbyte av kunskaper ska verka för bästa möjliga
omhändertagande av sjuka och skadade.
Hos oss får du:
• En varierande arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat.
• Arbetstidsmodell med förkortad veckoarbetstid och individuella scheman.
• Interna utbildningar och kompetensutveckling både i den egna professionen och som person.
• Individuell lönesättning.

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en positiv attityd, är flexibel och har en vilja att tillsammans med dina kollegor se möjligheter för att vara delaktig och utveckla verksamheten. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter. Arbetet präglas av variation både vad gäller tempo och patientkategorier och det är viktigt att du har en egen initiativförmåga.

I rollen som Sjuksköterska ska du:
• Vara legitimerad sjuksköterska

Erfarenhet från akutsjukvård prioriteras, men även du som inte har detta är välkommen att söka.