<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Operationsplanerare till Kirurgslussen

Kirurgslussen är en inskrivningsmottagning där förberedelserna inför operationsdagen sker. Som sjuksköterska på kirurgslussen arbetar du med operationsplanering och inskrivning av kirurgiska patienter. Verksamheten inkluderar även viss dagvårdsverksamhet. Vi är proaktiva och arbetar ständigt med utveckling av verksamheten. Vi är därför angelägna att få in nya medarbetare med framtidsvisioner och vilja.

Arbetsuppgifter

Som en av tre operationsplanerare ansvarar du i samverkan med kirurgen, centraloperation och anestesi i planering av operationsprogram och optimering av patient inför operation. Operationsplanering har en central funktion för att patienten ska erbjudas operation i rätt tid samt att kirurgens resurser används fullt ut.

Större delen av arbetstiden förläggs under dagtid måndag-fredag. För att möta patienternas behov planerar vi att förlänga öppethållandet måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team. Du har förmåga att arbeta självständigt, strukturerat och ser helheten i operationsflödet. Ditt genuina intresse för patientens välbefinnande ses som viktigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Goda kunskaper inom vårdsystemen Melior, Provisio och Elvis är meriterande. Vi ser gärna att du har bred erfarenhet inom kirurgisk omvårdnad.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.