<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Nyexaminerad Röntgensjuksköterska till Region Gävleborg, Gästrikland

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden - Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient - så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Läs mer om de olika verksamheterna som finns hos oss på Region Gävleborg! https://www.regiongavleborg.se/om/organisation/halso--och-sjukvard/Bild--och-funktionsmedicin/

Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska kommer du att arbetar självständigt, brett och varierat med flertalet olika arbetsuppgifter. Dina närmsta kollegor kommer att vara andra röntgensjuksköterskor, undersköterskor samt radiologer.

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du bland annat arbeta med att
• Utföra olika typer av röntgenundersökningar
• Rotera på de olika arbetsstationerna/maskinerna.

Hos oss får du
• en bra och anpassad introduktion
• göra skillnad bidra till att hjälpa till i rådande situation
• vara med och bidra till utvecklingen av framtidens vård i Region Gävleborg

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyexaminerad röntgensjuksköterska och som är strukturerad, har lätt för att ta egna initiativ och ansvara för ditt eget arbete. Du har alltid patienten i fokus och kommunicerar väl med din omgivning. Som person uppskattar du ett varierande arbete i en tempofylld och lärorik miljö.

I rollen som röntgensjuksköterska ska du
• vara legitimerad röntgensjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård
• ha goda kunskaper i svenska i både skrift och tal.

Vänligen sök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.