<< Tillbaka till listan över lediga jobb

BHV Sköterska till Verksamhetsområde Hudiksvall Nordanstig

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hudiksvall Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetsområde Hudiksvall. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkar-/distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, rehabilitering, bassäng och dietist. Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet till vidareutveckling. Hudiksvalls kommun har ett stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som BHV-sjuksköterska innebär att du arbetar hälsoförebyggande enligt nationella riktlinjer med barn mellan 0-5 år och deras familjer. Våra barnavårdscentraler samarbetar med mödrahälsovård, förskola, skolhälsovård, folktandvård, samt socialtjänst, stödteam och BHV-psykolog.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med flera BHV sköterskor inom verksamhetsområdet. I teamet finns kollegor med mångårig erfarenhet och bred kompetens och det finns möjlighet att utvecklas tillsammans så väl som individuellt. Du kommer att arbeta med god kontinuitet då du följer barnet och familjen under flera år.
I tjänsten ingår hembesök. Du erbjuds också att delta på regelbundna nätverksmöten och områdesmöten för Region Gävleborg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska alternativt med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdom.
Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetet inom BHV alternativt inom barn- och ungdomssjukvården. Meriterande är även om du har arbetat i journalsystemet PMO.

Då vi jobbar nära varandra i team kommer stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning skall belastningsregister från Rikspolisstyrelsen lämnas in.

Körkort erfordras.