<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetsområde Ljusdal.
Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi. Inom verksamhetsområde Ljusdal finns ytterligare två hälsocentraler, Järvsö och Färila/Los. Det finns också familjeläkarakut dygnet runt, närsjukvårdsavdelning samt dagrehabilitering, bassäng och dietist. Som arbetsterapeut arbetar man mot alla tre hälsocentralerna, med dagrehabilitering och på närvårdsavdelningen. Idag arbetar 2 arbetsterapeuter i vårt verksamhetsområde.

Hos oss har varje medarbetare ett ansvar att aktivt vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt utgående från kundernas behov. Vilja att ingå i olika team är ett krav. I anställningen ingår att samarbeta och underlätta för andra och utföra arbetsuppgifter inom hela VO Ljusdal.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut kommer du att arbeta med bedömningar och behandlingar av patienter i primärvården med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov.

I arbetet kan det ingå gruppverksamhet, dagrehabilitering, arbete på närvårdsavdelningen samt hembesök. Du samarbetar med övriga professioner på hälsocentralen.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Att kunna samverka med såväl interna som externa aktörer.

Vi lägger vikt på personlig lämplighet.

Körkort erfordras.