<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Specialistvården i Bollnäs

Specialistvården i Bollnäs bedriver specialistvård och rehabilitering på ett flertal vårdavdelningar och mottagningar vid Bollnäs sjukhus samt mottagning i Söderhamn. På vår enhet finns fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeuter, dietist, kurator, logoped och rehabassistent. Hela enheten utgörs av 16 medarbetare varav 8 stycken är fysioterapeuter/sjukgymnaster.

"Vi erbjuder en arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor. Hos oss är samverkan mellan olika yrkeskategorier en självklarhet", säger Anna Jonsson, Vårdenhetschef, specialistvården i Bollnäs.

Arbetsuppgifter

På specialistvården är vi en kreativ arbetsgrupp och arbetsuppgifterna är omväxlande och utmanande. I rollen som fysioterapeut kommer ditt arbetsområde vara öppenvårdsmottagning inom specialistvård medicin med mottagnings- och gruppverksamhet i Bollnäs och Söderhamn samt visst arbete på medicinavdelning i Bollnäs.

Som fysioterapeut hos oss kommer du bland annat att arbeta med:
• Bedömningar och behandlingar.
• Patientundervisning.
• Teamarbete med övrig rehabpersonal och personal på vårdavdelningarna.

Hos oss får du:
• Ett omväxlande arbete där du arbetar tillsammans med kompetenta och kreativa kollegor.
• En arbetsplats med mycket gott arbetsklimat.

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en person som tar initiativ och ser möjligheter i förändringar. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, samt drivs av att inspirera och motivera patienterna i det hälsofrämjande arbetet. Du arbetar bra med andra, är lyhörd och kan kommunicera väl med kollegor och patienter.

I rollen som fysioterapeut ska du:
• Vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet från arbete inom hjärt- lung, njurmedicin och/eller reumatologi är det meriterande för tjänsten.