<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Erfaren undersköterska till Centraloperation i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Anestesiverksamheten har cirka 450 medarbetare och arbetar med högkvalitativ anestesi-, operations-, intensiv- och uppvakningsvård, smärtcentrum, samt sterilcentral. Med verksamhet i både Gävle och Hudiksvall ger vi service till samtliga opererande verksamheter inom Region Gävleborg och genomför såväl planerade som akuta åtgärder av personal specialiserad inom An-Op-IVA. Vi är ett välfungerande verksamhetsområde med gott samarbete över länet. Tillsammans med de opererande specialiteterna har vi en framgångsrik struktur för operationsplanering som lett till god tillgänglighet för länets invånare.

I Gävle får du möjligheten att arbeta i ett av Sveriges modernaste operationshus. Det nya operationshuset, med vår centraloperationsavdelning. Totalt utförs i Gävle cirka 12 000 operationer per år.

Vi är stolta över vår verksamhet och vi arbetar allt mer systematiskt med fokus på kvalitet och patientsäkerhet. Nu söker vi undersköterskor som vill vara med och utveckla och driva verksamheten framåt.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på centraloperation så kommer du i samarbete med operationssjuksköterska och anestesisjuksköterska arbeta med förberedelser inför och efter operation. Under operationen är du behjälplig med olika arbetsuppgifter kring patienten.

Arbetet på operationssalen är ett teamarbete där alla yrkeskategorier tillsammans i sina olika yrkesroller tillgodoser patientens behov.

Förmågan till ett gott patientbemötande samt att snabbt kunna ställa om till nya arbetsuppgifter/situationer är av stor vikt när du arbetar hos oss.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska. Ett krav är att du som söker har erfarenhet av att har jobbat som operationsundersköterska. Vi ser att du har god förmåga i att vara tvärprofessionell i samarbetet kring patienten, samt har flexibiliteten att ändra planering och arbetsuppgifter utifrån patientens och verksamhetens behov. Har du tidigare erfarenhet som undersköterska från operationsverksamhet är detta mycket meriterande.