<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Specialistvården i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vi på Specialistvården i Bollnäs söker nu en arbetsterapeut till vårt välfungerande rehabteam. Vår verksamhet är organiserad i två verksamhetsområden medicin med akutverksamhet och operation. Under verksamhetsområde operation ligger rehabilitering specialistvård Bollnäs. På rehabilitering specialistvård är vi en kreativ arbetsgrupp med kompetenta kollegor. På vår enhet finns arbetsterapeuter, dietist, sjukgymnast/fysioterapeut, kurator, logoped och rehabassistent. Specialistvården bedriver specialistvård och rehabilitering på ett flertal vårdavdelningar och mottagningar vid Bollnäs sjukhus samt mottagning i Söderhamn. Vi erbjuder en arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat.

Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: professionalism & ansvar, öppenhet & ärlighet, respekt & ödmjukhet. Hos oss är samverkan mellan olika yrkeskategorier självklar.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut på Specialistvården har du ett omväxlande arbete och du kommer bland annat att arbeta med:
• Arbetsterapeutiska bedömningar och behandlingar på sjukhusets medicinavdelningar, samt strokenhet
• Teamarbete tillsammans med övrig rehabpersonal och personal på vårdavdelningarna

Hos oss får du:
• En arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat
• Möjlighet till utveckling tillsammans med dina kompetenta kollegor
• Samverka med flertalet olika yrkeskategorier
• Individuell lönesättning

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Som person ser vi gärna att du har en positiv attityd, är flexibel och har en vilja att tillsammans med dina kollegor se möjligheter för att vara delaktig och utveckla verksamheten.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter. Arbetet präglas av variation och det är viktigt att du har en egen initiativförmåga.

För att bli framgångsrik i rollen:
• Är du legitimerad arbetsterapeut och håller en hög nivå i din yrkesutövning
• Har du ett giltigt B-körkort

Har du tidigare erfarenhet av slutenvården, gärna inom strokesjukvården så är det meriterande för tjänsten.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande!