<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska/distriktssköterska till Söderhamn Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Söderhamn Din hälsocentral har cirka 6800 listade patienter, vi har förutom familjeläkarmottagning även familjeläkarjour, rehab, träningsbassäng, psykosociala behandlare och BVC
Vi har också ett nära samarbete med Linden Din hälsocentral.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/distriktssköterska kommer du att arbeta med hälso- och sjukvård för både barn och vuxna. Arbetet omfattar telefonrådgivning, mottagningsarbete med planerade och akuta besök, förebyggande hälsovård och hembesök. I uppdraget ingår viss tjänstgöring på familjeläkarjouren i Söderhamn.
På Söderhamn Din HC arbetar vi kontinuerligt med förbättrings- och utvecklingsarbete, vi har bl.a. diabetesteam, astma-KOLmottagning, demenssjuksköterska, öppen mottagning till fysioterapeut, lättakutmottagning, vaccinationsmottagning.
Tycker du att det låter spännande och intressant? Du är välkommen med din ansökan.
Välkommen till vårt team, vi ser fram emot att träffa Dig!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, det är en fördel om du har vidareutbildning som distriktssköterska inkl förskrivningsrätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras