<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Andersberg Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Anderberg Din hälsocentral har idag cirka 30 medarbetare och bedriver primärvård med läkarmottagning, sköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök i ett mångkulturellt område.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med vårddokumentation, journalskrivning, registrering, systemkontroller och scanning.

Det ställs krav på självständigt arbete, god samarbetsförmåga, och professionellt ansvar.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare alternativt läkarsekreterare. God datorvana erfordras. Önskemål om erfarenhet/kännedom när det gäller våra administrativa system, så som MedSpeech, PMO,Agresso och Mina vårdkontakter. Erfarenhet från primärvård är meriterande, men inget krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande.