<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Biomedicinsk analytiker till Fysiologiska enheten i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Fysiologiska enheten utgör en del av verksamhetsområdet Bild och Funktionsmedicin. Enheten har verksamhet inom områdena Klinisk fysiologi, Klinisk neurofysiologi och Nuklearmedicin. Fysiologiska enheten har för närvarande 36 medarbetare, varav 18 biomedicinska analytiker. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag. Det utförs cirka 20.000 undersökningar/år på enheten. PAF är vårt patientadministrativa system.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Undersökningar som utförs på Fysiologiska enheten inom Nuklearmedicin är bland annat myocardscintigrafi, skelettscintigrafi och lungscintigrafi. Inom Klinisk fysiologi utförs bland annat ultraljud hjärta och kärl, EKG, arbets-EKG och spirometri. Inom Klinisk neurofysiologi utförs bland annat EEG och neurografier.

Denna tjänst avser placering på Nuklearmedicin med rotation till Klinisk fysiologi och Klinisk neurofysiologi.

Som biomedicinsk analytiker hos oss arbetar du självständigt och varierat med många olika arbetsuppgifter. Som ny medarbetare får du en individuell introduktion i arbetet samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med inriktning klinisk fysiologi.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och servicemedvetenhet. Du ska vara kvalitetsmedveten och intresserad av att bidra i verksamhetens utveckling och förbättringsarbete. Arbetet kräver förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, samt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.