<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Södertull Din hälsocentral

Södertull Din hälsocentral är beläget på söder i centrala Gävle. Vårt upptagningsområde omfattar Södra delarna av centrala Gävle och sträcker sig ca 1,5 mil mot länsgränsen till Uppland. Hälsocentralen ligger på cykelavstånd från tågstationen och bussförbindelserna är goda. Med våra 8400 listade är vi bland de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle och bemannas med runt 50 medarbetare.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, närakut, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden samt Migrationsverkets förvar i Gävle. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, hjärtsvikt, inkontinens och hälsosamtal.

Arbetsuppgifter

Egen mottagning med planerade och akuta besök. Telefonrådgivning. Gruppträning och enstaka hembesök. Teambesök tillsammans med andra professioner i hälsocentralens nybesöksteam.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Körkort erfordras