<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Ergonom/legitimerad fysioterapeut till Företagshälsovården

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Hudiksvall-, Bollnäs-, Gävle-, Ockelbo-, Sandviken-, Ovanåker-, Söderhamn och Hofors kommuner har tillsammans med Region Gävleborg bildat en gemensam Företagshälsa. Vi servar därigenom cirka 30 000 anställda i länet. Organisatoriskt finns vi i Region Gävleborg. Vi är idag 38 medarbetare med placeringar i Bollnäs, Hudiksvall, Sandviken och Gävle. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.regiongavleborg.se/foretagshalsan-gavleborg/.

Arbetsuppgifter

Hos oss har Du ett roligt, stimulerande och omväxlande arbete där du tillsammans med andra arbetsmiljökonsulter får möjligheten att bidra till ökad arbetsglädje och effektivitet hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter handlar om att på ett konsultativt sätt ge stöd till anställda och chefer, enskilt eller i grupp. Viktiga ingredienser i vårt arbete är helhetssyn och ett konsultativt arbetssätt.

Du bistår våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet och ingår i ett multiprofessionellt team. Det förebyggande arbetet innehåller utbildning, information och rådgivning till både anställda och chefer. I arbetsuppgifterna ingår bland annat arbetslivsinriktat rehabiliterings- och arbetsanpassningsarbete, deltagande i genomförande av arbetsförmågebedömningar, bistå i förändring och utformning av olika arbetsmiljöer och arbetsplatser, utbilda/handleda i förflyttningsteknik.

Vi erbjuder Dig:
• ett arbete i en framtidsbransch
• intressanta kunder och stora möjligheter till personlig utveckling
• en positiv arbetsmiljö med korta beslutsvägar

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad fysioterapeut/ergonom med erfarenhet av att arbeta som arbetsmiljökonsult.

Du tycker om att jobba med både individer och med grupper. Du har kunskap om den offentliga sektorn och dess specifika förhållanden samt erfarenhet av att arbeta inom företagshälsovård.

Vi vill att Du är en person som är flexibel och intresserad av att skapa möjligheter och utveckling tillsammans med andra. En förutsättning för teamarbete är samarbetsförmåga, ödmjukhet och engagemang. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Placeringsorten är Gävle. Tjänstgöring förekommer vid Företagshälsans alla enheter, vilket innebär resor i tjänsten.

Körkort erfordras.