<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Gynekologiska vårdavdelning i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Kvinnosjukvården i Gävleborg består av förlossningsenheter, BB och gynekologi. Verksamheten är uppdelad på två orter Gävle och Hudiksvall.

Gynekologin i Gävle är idag till största delen öppenvårdsverksamhet med bl.a. abortmottagning, uro/gynekologi, fertilitetsbehandlingar, gynonkologi och preoperativa utredningar.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som sjuksköterska på vår gynekologiska vårdavdelning, där vi arbetar med vård för kvinnor i alla åldrar. Du ansvarar för omvårdnaden av patienterna tillsammans med undersköterska.

Vi är en veckoavdelning och har öppet måndag-fredag dygnet runt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare yrkeserfarenhet är meriterande. Ditt mål är naturligtvis att ge de kvinnor som vårdas hos oss den bästa vården och behandlingen.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande!