<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Gävle Strand Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du jobba med att hjälpa alla patienter att bli friskare, i team där flera kompetenser arbetar tillsammans? Vill du ha en viktig roll i samhället och variation i ditt jobb? Då ska du komma till oss i den offentligt drivna primärvården i Region Gävleborg. Vi är en stor aktör i länet med våra 28 hälsocentraler alltid nära och tryggt för befolkningen.

I ett av Gävles starkast växande bostadsområde i inre hamnen där Gavleån möter havet ligger Gävle Strand Din hälsocentral. Vi har i dagsläget cirka 5600 listade patienter. I september kommer vi flytta in i nya Tullhuset där mycket bra förutsättningar kommer finnas. Du kommer vara en av två fysioterapeuter hos oss. Den nya hälsocentralen ligger i nära anslutning till buss och tågstation för bra pendlingsmöjligheter.

Primärvården i Region Gävleborg är förnärvarande med i ett flertal utvecklingsprojekt där Gävle Strands hälsocentral är delaktig tillsammans med övriga hälsocentraler. Detta som ett led i utredningen effektiv vård.

Är du nyfiken på Gävleborg? Att bo här innebär korta avstånd till storstäder i Sverige och i världen i och med närheten till Arlanda. Här har du också bra utbud av mat, nöje och kultur och nära till naturupplevelser i fjäll, skog och skärgård året om för alla åldrar.

Arbetsuppgifter

Vi strävar efter livskvalitet och bättre hälsa för våra patienter och vill ha dig med i vårt team. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med olika funktionsnedsättningar och rehabiliteringsbehov, vanligt förekommande inom primärvård. I tjänsten ingår även vissa hembesök i samverkan med arbetsterapeut och distriktssköterska från hälsocentralen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Det är önskvärt att du har vidareutbildning inom muskuloskeletal hälsa, exempelvis inom OMT/OMI, MDT/McKenzie.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du ska vara engagerad och bidra till utvecklingen på hälsocentralen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.