<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska Infektionsavdelningen i Gävle

Är du en undersköterska som vill arbeta i en flexibel arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik?

Ökat resande, migration och tilltagande antibiotikaresistens gör att infektionsmedicin som specialitet är ett ständigt aktuellt och spännande ämne. Vi är den enhet i regionen som bedriver inneliggande specialiserad vård för svårare infektionstillstånd som t.ex. sepsis, endokarditer, TBC och tropikmedicin som malaria. Infektionsavdelningen har 24 vårdplatser uppdelat på fyra vårdlag. Vi vårdar patienter i alla åldrar och samverkar med flera andra verksamheter som t.ex. ortopedi, kirurgi och barn- och ungdomssjukvård. Vi lägger stor vikt på helhetssyn och patienten och anhörigas delaktighet i vården.

Vi är en välbemannad och engagerad arbetsgrupp med god sammanhållning som arbetar i en professionell atmosfär. Vi har stor möjlighet att påverka våra arbetstider genom individuella scheman, liksom vår arbetsmiljö och egen utveckling.

På infektionsavdelningen är kompetensutveckling viktigt, både inom såväl omvårdnadsämnen som medicinska frågor. Läkarteamet håller varje vecka internutbildningar kopplade till patientfall och vi erbjuder även praktiska utbildningstillfällen i samverkan med interna och externa utbildare.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Infektionsavdelningen i Gävle erbjuds du ett roligt och ständigt utvecklande arbete inom ett av sjukvårdens mest spännande områden!

Du och en sjuksköterska arbetar tillsammans i ett vårdlag, där din uppgift är att tillgodose patienternas omvårdnadsbehov med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt.

För oss är patientsäkerhet, arbetsmiljöarbete högt prioriterat och vi hoppas att du tycker likadant!

Respekt, öppenhet och ödmjukhet för både patienter och kollegor är exempel från vår värdegrund. Som medarbetare på Infektionsavdelningen är dessa värdeord ryggraden i alla möten, med såväl patienter som kollegor. Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du delar vår värdegrund!

Kvalifikationer

Nu söker vi Dig som är utbildad undersköterska, som vill vårda akut sjuka patienter och har ett intresse av infektionssjukdomar.

Betyg i kursen akutsjukvård och/eller tidigare erfarenhet av infektionssjukvård är meriterande. Även tidigare arbete med provtagningar är meriterande.

Vi söker dig som trivs med att ta ansvar och egna initiativ, som har ett bra bemötande och hög omvårdnadskompetens. Det är också viktigt att du har god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för människor, där patienten alltid står i fokus.

För att lyckas i den här rollen är ett flexibelt förhållningssätt och god samarbetsförmåga en förutsättning, då vi dagligen samarbetar med flertalet kliniker inom Region Gävleborg. Det vardagliga arbetet är varierat och ibland oförutsägbart, vilket ställer krav på att du är strukturerad och beslutsam.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande!

Varmt välkommen med din ansökan!