<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk mikrobiologi Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Laboratoriet har en modern maskinpark och ständiga förbättrings- och utvecklingsprojekt pågår. Hos oss kommer du få möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet. Vi har flera yrkeskategorier: legitimerade biomedicinska analytiker, läkare, molekylärbiologer, och laboratorieassistenter. En doktorander är knuten till laboratoriet.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är laborativt arbete med stora möjligheter till självständigt och professionellt arbete, och ett stort eget ansvarstagande. Vi arbetar i team för att på bästa sätt ta tillvara allas kompetens.

Individuella upplärningsplaner görs för all personal, utifrån tidigare erfarenheter. Hos oss kommer du få möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att delta i utvecklingsprojekt. Meriterande är erfarenhet av klinisk mikrobiologi.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med erfarenhet av klinisk mikrobiologi.