<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vikarierande underläkare till Barn- och ungdomspsykiatri Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

BUP i Hudiksvall tar emot barn och unga akut, för utredning och i behandling vid måttlig till svår psykisk ohälsa. Aktuella diagnosgrupper är ADHD, ångest, depression, autism med samsjuklighet. Vi har dagsjour, men inte arbete nätter och helger. Arbetsgruppen är blandad med bla sjuksköterskor, specialistläkare, socionomer, psykolog och arbetsterapeut.

Arbetsuppgifter

Du arbetar som underläkare i nära samarbete med specialister och teampersonal. Du får introduktion både inom diagnostik och behandling, individuell handledning med specialist 1 tim/vecka och efter behov. Du kommer att lära dig mycket om ångest- och suicidriskbedömningar, ADHD-behandling, olika skattningsverktyg, samtalsmetodik, samverkan med vårdgrannar och juridik.
Arbetstiderna är 8-17, 1 tim lunch. Vi har flextid.

Kvalifikationer

Avslutad läkarutbildning, med eller utan legitimation. Tidigare arbete i svensk sjukvård meriterande.
Körkort inget krav, men underlättar. Vid anställning skall belastningsregister från Rikspolisstyrelsen lämnas in.