<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Familjeläkarjouren

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Den 18 november 2015 öppnade Primärvårdens kvälls- och helgmottagning (Familjeläkarjouren) dörrarna till nyrenoverade lokaler vid ingång 15 vid sjukhuset i Gävle. Här arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i nära samarbete. Arbetet sker även i nära samarbete med akutmottagninen och sjukvårdsrådgivningen.

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka vår bemanning på familjeläkarjouren i Gävle och söker nu sjuksköterskor som vill arbeta med oss i sommar och ev. längre period.

Vi söker medarbetare för både längre och kortare anställning. Vi är öppna för individuella lösningar.

Du kommer att ingå i teamet för Familjeläkarjour. Utöver det komme du även att arbeta med en första bedömning av vårdnivå i samråd med akutens sjuksköterskor.

Arbetspassen vid Familjeläkarjouren sker under kvällstid och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som leg. sjuksköterska inom primärvård eller slutenvård. Det är meriterande om du har vidareutbildning till distriktssköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsorienterad. Det är även viktigt att med god samarbetsförmåga då detta uppdrag kräver mycket god samverkan mellan primärvård och slutenvård.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.